Bjørn Jarle Kleppen, Reg. TFT terapeut MNLH

TFT MOLDE 1999

Tilbyr opplæring og behandling i Molde til folk fra hele landet !

TFT = Hjelp til selvhjelp

Kontakt meg gjerne for mer informasjon og priser, angående individuell behandling/opplæring samt gruppeterapi, kurs og foredrag for bedrifter.

 

Kontor i Elvegata 13c 6413 Molde.

 

"MENTAL HELSEKOST"

Et kurs i mental trening !
Ikke bare for idrettsfolk, men for alle som kjenner at livet har tøffe utfordringer å by på.

Søk Mental Trening Molde på facebook for mer info !

Lær TFT og coach deg selv til bedre livskvalitet !

 

 

kleppen@kleppen.no____ Mobil: 905 19 705

 
 
Hva er tankefeltteknikker.

Tankefeltteknikker/tankefeltterapi legger en ny dimensjon til den tradisjonelle tankegangen innen psykologi og er opphavet til navnet energipsykologi, som er en samlet betegnelse for energibaserte psykologiske behandlinger.

Tankefeltteknikker kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen kognitiv psykologi. Den bruker de samme energibanene som ligger til grunn for kinesiologi, akupunktur og soneterapi.

Tankefeltteknikker er å banke på akupressurpunkter i ansiktet, på hendene og på overkroppen, mens personen samtidig holder fokus på de negative følelsene eller tankene som personen ønsker å dempe eller å fjerne. Det som i tillegg brukes mye i tankefeltteknikker kontra den opprinnelige tankefeltterapien, er at terapeuten formulerer spørsmål som hjelper personen til å få fram tanker som skaper ubehagelige følelsesmessige reaksjoner. Tankefeltteknikker brukes også mye på smerter der spørreteknikkene blir tatt i bruk.

Tankefeltteknikker benyttes ved følelsesmessige problemer, inklusive smerter og spenningstilstander. Det er en moderne metode som stimulerer kroppens eget reparasjonssystem.

Vi kan sammenligne kroppen med en radio. Når du har et tankefelt med "skurr" så kan vi oppleve det som intense, irrasjonelle følelser eller smerter. Vi fininnstiller tankefeltet ved å banke lett på punkter på energisystemet akkurat som når vi fininnstiller en radiokanal for å få klar lyd. Når tankefeltet er i balanse så klarer vi ikke lenger å fokusere på det opprinnelige problemet.

TFT kan brukes ved:

- Alle former for frykt og fobier

- Traumer

- Smerter og spenninger

- Lese og skrivevansker

- Hodepine

- Atferds- og konsentrasjonsproblemer

- Følelsesmessige problemer

- Nedstemthet

- Utlading (utbrenthet)

- Røykeavvenning

- Sjalusi og sinne

- Sorg

- Stress og søvnvansker

- Følelsesmessige sjokk

- Prestasjonsangst

- Taleskrekk - sosial fobi

- Slanking

Ny form for psykoterapi. Uten medikamenter, ubehag eller eksponeringstrening !

TFT, Tanke-felt terapi er en ny og revolusjonerende metode for behandling av psykiske og fysiske spenninger og forstyrrelser.

TFT Molde har praksis i Molde og tar i mot pasienter fra hele landet. Det tilbys 5 klokketimer med behandling i metoden og det gis parallellt opplæring, slik at du kan utøve TFT på egenhånd der og da du skulle få bruk for å hjelpe deg selv.